Waarom FiloSpinz? Om hersenspinsels te delen met anderen, om te inspireren & omdat het kan.

03 februari 2008

Zen en de kunst van het motoronderhoud

Sinds gisteren ben ik de semi-gelukkige eigenaar van een Suzuki Bandit 600! Gebouwd in ‘95 maar met officieel Nederlandsch Motorburgerschap sinds 1999, en met een weinig kilometersch op de teller ben ik uitermate content met mijn tweedehands aankoop.

De hele ophaalexcursie uit Amsterdam verliep vlekkeloos ondanks de wind. Na de afsluitdijk was ik hol geblazen en bood vriendje enthousiast aan om het laatste stukje te rijden. Als een opgevouwen sprinkhaan zag ik hem een tijd lang in mijn binnenspiegel tot hij pardoes uit het zicht verdween.

De motor bleek afgeslagen, midden op de snelweg, en met alarmlichten escorteerde ik vriendje naar de dichtstbijzijnde benzinepomp. Even later reden wij tezamen achter mijn motortje aan, inmiddels gebonden op een karretje van de garage.

En nu is het afwachten of de monteur er weer leven in kan blazen. Ik ben overigens wel blij dat vriendje niet tweedehands is.
Update: Hij doet het weer! Het was de kou..

1 reacties:

Blogger Shahid Maqsood zei...

Like what you guys have going on here, what a great site. Im always on here seeing the latest news and updates. I have also two sites one is about scooter insurance and one is moped insurance

09 november, 2013 14:04

 

Een reactie posten

<< Homepage