Waarom FiloSpinz? Om hersenspinsels te delen met anderen, om te inspireren & omdat het kan.

12 augustus 2008

En het liep af met een sisser

Oh ja, was ik het bijna vergeten: Een week geleden bereikte ik inene vierentwintig levensjaren. Da's dertien letters en vierentwintig kaarsjes. En niet dat ik nou mijn eigen verjaring wil propageren, maar er zat nog een avontuur aan vast.

Omwille van het behoud van de nieuwe tafel verzamelde ik de door vriendje zorgvuldig uitgelijnde waxines op een bord, gezellig knus tegen elkaar aan. Onder de pas door vriendje opgehangen lamp. Waaraan de mooie gekleurde slingers vastgeknoopt zaten.

Zelf had ik ook niet helemaal verwacht dat één en één twee zou zijn. Twee was een steekvlam. De witte lamp was inene zwart.

Indiana vriendje bestormde de steekvlam met veel bravoure en een bord. Het bord zei knap. Indiana vriendinnetje volgde met een wok. De tafel zei bijna fik. Op een broodplank (multi inzetbaar) escorteerden beide Indiana's de steekvlam in de wok door de achterdeur naar buiten.

De olifant die het verhaaltje uitblies zou goed van pas gekomen zijn.

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Ha, mooi sukkelig. Was volgens mij ook niet de 1e keer????
Zou er toch maar een stevig bord onderzetten, branden de cupjes geen ronde plekjes in jullie mooie tafel. Wel artistiek.
groet G.

07 oktober, 2008 12:17

 

Een reactie posten

<< Homepage